fredag 20 april 2012

SB *Guerlain*Vem vill se ut som solen i sommar:)

Happy Friday everyone!!!!!!!
sweethearts hoppas ni mår bra och har planerat en underbar helg, här började helgen igår med väldigt molnigt väder och det regnade väldigt ovanligt här i Dubai, väldigt mysigt var det iallfall:) Så till inlägget nu somska handla om Foundation och mycket mer...jaaa lite gott och blandat!

Måste bara tipsa om denna Foundation ”Guerlain Lingerie De Peau/Invisible Skin-Fusion Foundation” till alla er prinsessor där ute! Jag kan verkligen säga att jag är en Foundation expert! Har nog provat över 50 olika fortfarande inte hittat den riktigt magiska, men det gör man väl aldrig, men hittat många som är väldigt nära. Idag ville jag tipsa om Guerlains Foundation som dem säger är som underkläder för huden, men själv tycker den jag känns såååå lätt, lättare än underkläderJ täcker jätte bra men inte helt fullt för det kommer isåfall bara bli för kakigt med denna, man blir helt mjuk och verkligen ser väldigt naturligt ut! Verkligen 5/5 för mig och värt det höga priset då det behövs väldigt lite och flaskan är ganska stor så tänk inte på pris tänk kvalitetJ finns i båda rosa och gula toner och fina ljusa färger som smälter in jätte fint på dom som är ljusaJ ibland är man mycket snyggare i ljus hy än dem som sönder solar sig för färg, var tvungen säga detJ
Den innehåller även SPF 20/ självklart ska du även ha solskydd under för extra skydd då jag inte tycker det räcker med det som finns i ens Foundation.

Guerlain ger oss Terracotta Sol denna vår / sommaren 2012 makeup samlingen verkar ha inspirerats av solens ljusa strålar! Samlingen innehåller alla nödvändiga produkter för huden ska stråla i sommar,
Hela  Guerlains nya kollektion är bara för fin! Verkligen ett tips för er som vill se extra fina ut i sommar kolla in deras nya kollektion dem har även fått in flytande rouge, som är så fina, känns verkligen inte som du lagt något på huden, inte ens ögat kan se det ifall det appliceras rätt, även deras nya solpuder och Highlighter är FAB!
Nya färger I dom magiska Terracotta/Solpuder “Inte för hela ansiktet!”
  • 02 Light Blondes
  • 03 Brunettes
  • 04 Sun Blondes
  • 05 Brunettes

Terracotta Sun Shimmer Highlighter Blush
Detta är definitivt  naturlig produkt som inte ens känns eller syns på huden, är enkel att använda, formeln  syftar till att ge hyn en fräsch look med en naturlig rodnad effekt och en ungdomlig, frisk lyster. Rougen/ highlightern passar alla typer av solbränd hud, dessa två finns, men tycker att båda passade på mig så ta inte deras råd prova och ta den som ser bäst ut på digJ
 • Sunny Pink - för blondiner / ljus hy
• Spicy Coral - för brunettes / Oliv hud

Får du tag på denna “ros” så köp den direct! Sååååååååååå vacker på det är en highlighter verkligen den ända du behöver ifall du har denna, var tvungen av visa den med:)


Skulle tipsa om foundation hahaha jaa det är sara det, jag blir alltid för “exited” och börjar prata om massa annat, vare sig det gäller politik eller detta.
Men just Guerlain har fått så fina produkter så var tvungen att tipsa er söta tjejer där ute, men kan säga denna sommar kommer ni få en riktigt ”GLOW” med deras produkter.

Take care GIRLS:)

1 kommentar:

  1. inlägget fick mig att åka in till åhlens igår och köpte två produkter från Guerlain:) och riktigt glad för jag gjorde dom hade nästan slutsålt på det mesta

    tack för en bra blogg och tips
    Anna

    SvaraRadera