fredag 6 april 2012

Night out!

Först och främst HAPPPYYYYYYYY FRIDAY allihop:)
Igår kväll blev det utgång till Barasti, alltså helt ärligt är jag inte en tjej som tycker om gå ut på clubar m,m. har aldrig lagt min fot i en bar i Sverige, förutom studenten typ. Jag föredrar även och vara hemma, är som en kärring:) gillar och mysa framför tv eller ha en mysig tjejkväll hemma, med massa skratt och skvaller. Men Barasti i Dubai är ganska annorlunda ställe du kan sitta med dina vänner på stranden med god mat och höra musiken i bakgrunden.



Med utsikt över Arabiska havet, är Barasti en prisbelönt levande beach plats full av spänning. Med bra musik, en läcker meny och läckra cocktails - det är inte konstigt Barasti har blivit en symbol för Dubai sociala scenen.
  Barasti Bar är en av de mest populära på nattlivet kretsen och förblir packade på helgerna av goda skäl. Sätt på en stor träbrygga precis vid vattnet, det är en underbar plats att koppla, lyssna på levande musik, och kartlägga de kust nära åsikter och utveckling på Palm Jumeirah. Stämningen är avgjort lättsam och lockar alla åldrar. Barasti serverar mat och har även shisha.










Have the best Friday ever:)

5 kommentarer:

  1. vilket vackert hår!!!

    SvaraRadera
  2. önskar du bodde i sverige vill ta med dig på shoppingtur:)

    SvaraRadera
  3. Gud vad fint hår du har, Kim Kardashian style! :D Kan du inte berätta hur du fixar det, har försökt fixa det precis sådär i evigheter men lyckas aldrig :( haha

    SvaraRadera
    Svar
    1. vad gullig du är, absolut det kan jag föra, videoinlägg kanske nått att tänka på!

      tack och ha en jätte mysig dag:)

      Radera