måndag 26 mars 2012

3 steg till vackrare ögon

Jag hade slut på några av mina favoriter, så köpte dom igår på Sephora. Måste bara dela med mig om hur bra dom är, tänkte igår angående om ifall det vore intressant att göra videoinlägg om favoritprodukter ”of the month” eller just nu. Iallafall dessa 3 är jätte bra ifall man använder dom på rätt sätt!
1.     Den omtalade Yes Saint Laurent touche eclat (finns i flera färger nu)

2.    Benefit don't stray (Benefit finns inte i Sverige, men närmast Danmark tror jag)

3.    Helena Rubinstein, Magic Concealer


Yves saint laurent pennan är magisk ifall man vet hur man ska använda den, Kom ihåg det är INTE en concealer, man kan lägga den där man har concealer men inte som concealer den täcker inte tex mörka ringar. Just nu finns den i fler färger så det är lättare att hitta sin färg, man väljer alltid en som är 2 steg ljusare än din hudfärg, rättare sagt foundation. Det är en highlighter, en produkt som ska ljusa upp ett område, använd den på käkbenen, som en triangel under ögat över concealer, under ögonbrynet, överläppen för att läppen ska se större ut ifall man vill osv.

Tips: För en Kim Kardashian Glow använd en flytande highlighter som tex mac Lustre drops eller denna penna, och sedan en shimmer puder som tex Diors, Amber diamond highlighter.
Benefit: dont stray är en primer, som är färgad, och är helt grym , din concealer sitter på plats hela dagen till och med i denna värme i Dubai. Används som primer för ögonskugga och concealer, lägg den på ögonlocket under ögat. Jag lägger även den där jag ska lägga concealer som tex runt näsan, på hakan. Där du är röd helt enkelt.
Benefit är ett grymt märke, så får du tag på det kolla in deras andra produkter också.

Och concealern från Helena Rubinstein är BARA bäst! Har jätte många concealers och denna är en favorit just nu, men även dior har liknande som är lika bra. Denna är speciellt bra för dom som blir lite torra under ögonen och som inte vill ha concealer i linjerna ifall man har linjer under ögonen, primer under ögat gör att den sitter jätte fint.
Alltså just concealer är viktigt att veta vart och hur man ska lägga för att inte det ska se konstigt ut.

 Glöm inte tjejer, Ni ska framhäva eran skönhet inte förändra den…….




Benefit primer

Blev ögonsmink och 3 produkterna ingen foundation var för varmt för det.
plus med blixt är inte så ljus:)




  

2 kommentarer:

  1. do a videoinlagg :P :P

    SvaraRadera
  2. har du ingen bild innan du gjorde din läppförstoring.. och vad tycker du man ska tänka på innan man gör de

    SvaraRadera