lördag 17 november 2012

*Victoria's Secret äntligen här i Dubai*


Äntligen efter allt slit så öppnade vi 2 st Victoria`s secret Flagship butiker i dag i Dubai, en i Emirates mall och den andra som är lite större i Dubai mall. Skillnaden är att den i Dubai mall säljer ”Pink” och det gör inte butiken i Emirates mall, men båda är lika fina och värda att besöka.
Jag kom nyss hem, jag var där sedan igår kväll, så jag har inte sovit, fattar inte själv hur jag har överlevt. Vi chefer var tvungna att vara där och se över allt och även se till att personalen är beredda och svara på deras frågor m,m.
Det är så mycket jag vill berätta till er som jag inte kan! Tyvärr! Då min blogg ses utav mitt jobb och jag kan inte avslöja för mycket eller berätta om nyheter som kommer osv.

Men i allt springande så hann jag ta lite bilder till er, mellan mina 3 kläddbyten, då vi var där så länge kändes det ofräscht att springa i samma kläder. Jag kunde inte hålla mig så det blev massa fint med hem, alla på jobbet var som galna man visste liksom inte vad man skulle köpa, då man ville ha det mesta, men då jag har shoppat så mycket dessa veckor så blev det inte lika mycket som jag ville, men jag är super nöjd.

Det är farligt att bo i Dubai, man kommer aldrig hem utan en shopping bag, och senaste veckorna har det blivit överdrivet mycket.

Jag träffade även 2 söta tjejer när jag skulle hem, som var på semester i Dubai från Malmö som läser bloggen, alltid lika kul att se svenskar härJ.














*PINK kollektionen*
 





 
*Fitting rooms*



 

Tröttis påväg hem





BYEEEEE ANGELS.......



 

16 kommentarer:

  1. Hej Sara skulle du Kunna skriva en lista över dina smultronställen i Sthlm för att gå till när det gäller skönhet:) tex

    Hår salong
    Hud
    fillers
    Naglar
    smink
    andra produkter /Tack för en bra blogg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj du, det är många ställen! ska försöka skriva om några..

      Radera
  2. Jag har försökt att leta efter en bra highlighter! kan du rekomendera några!??
    Älskar verkligen din make up

    /Lisa

    SvaraRadera
  3. Du är ju bara för cool:)

    SvaraRadera
  4. keep up the good work girl!!!

    SvaraRadera
  5. Hej =)
    Vill först säga att du har en inspirerande och intressant blogg ! sedan har jag en fråga! Har dem samma sortiment som USA eller inte alls samma!? Och har ni bh specialister??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Tack! Vi har på VS det mesta från USA, men här är det mycket nyare när det gäller själva butiken och sedan har vi självklart plagg här som vi vet säljer bättre till kvinnor här nere.
      Och ja vi har tjejer som jobbar som "Bra specialists" dem hjälper dig med storlekar och vet hur dem ska mäta och exakt vilken bh som skulle passa just dig.

      Radera
  6. Har du en facebook sida för din blogg?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej jag har inte en facebook sida alls.

      Igår satt jag och några vänner från jobbet på ett café och en av tjejerna sa ” min kusin hemma i Spanien har blockerat mig på facebook, vad har jag gjort, att hon är arg på mig”
      Jag skrattade ihjäl mig, det är detta jag stör mig på med facebook, det är för mycket, att folk blockerar andra för att visa att man inte tycker om den andra , gud vad töntigt bara det visar hur omogen en vuxen person kan vara, man har inte en ryggrad att säga något så istället blockerar man på facebook, hahahha för roligt!

      Radera
    2. hhahahah det är precis det jag brukar säga..så himla löjligt det där med blockera eller ta bort.. liksom playahead tiden. Vissa tror verkligen deras 1000 facebook vänner på riktigt är deras vänner

      Radera
  7. ifall jag är nybörjare när det kommer till eyeliner! vilken skulle du rekomendera att köpa?
    snälla svara för dem jag har köpt är verkligen jätte svåra att få bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skulle rekomendera dig att köpa Artliner från Lancome! Den ger ett grymt resultat för både proffs coh nybörjare.

      Radera
  8. Thanks for your help! you know:)

    /Melissa

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Vilken härlig blogg!
    Vad har ni för priser på tex body splash (3st)?

    SvaraRadera