fredag 20 september 2013

*Bakpulver och Jordgubbar för MYCKET VITARE tänder*




Skäms du över dina gula tänder och önskar dem var vitare, men som jag, inte kan bleka dem för din emalj är för svag och du kanske har ilningar och inte kan bleka, men du vill fortfarande ha pärlvita tänder!!                 Så vad gör du??

Japp jag har ett tips!


Regelbunden tandborstning och tandtråd  är inte tillräckligt för att bekämpa fläckar på tänderna.

Letar du efter ett naturligt sätt att bleka tänderna? 

Du kanske inte tänker använda något så rött som jordgubbar, Men jooooo det är jordgubbar som kommer ge dig ett vitare leende, dessa läckra bär är ett underbart alternativ till skadliga bleknings kit som innehåller skadliga ämnen för dina tänder. Jordgubbar är ett kraftfullt tandblekningsmedel som innehåller vitamin C. C-vitaminet bleker tänderna genom att rensa bort plack.



Det bästa sättet att använda jordgubbar för att bleka tänderna är att mosa dem lite gran i en skål och sedan applicera det direkt på dina tänder och låt det vara på tänderna en stund. Detta är ett bra sätt att ta bort fläckar orsakade av rökning, rött vin, kaffe, etc. 


sååååå mer jordgubbar Darlings!!!, både bra för hälsan och för vitare tänder kan det bli bättre:)


Vill du ha en lite effektivare blandning så kan du testa detta istället, det är det jag gör för tillfället:

Du behöver:

Jordgubbar

&

Bakpulver






Blanda jordgubbar och bakpulver. Bakpulver har varit känt i åratal för att bleka tänderna. När de används tillsammans får du ett väldigt fint resultat, de gör en ännu mer effektiv kombination. Det finns ett antal sätt att använda dessa ingredienser för att bleka tänderna.




Du kan applicera mosade jordgubbar på tänderna, och sedan borsta bort det med bakpulver. Eller så kan du, som jag oftast gör är att mosa de två ingredienserna tillsammans och borsta på tänderna med det, självklart med en ren tandborste. Bara se till att du inte låter det sitta på tänderna för länge. Ha tålamod och gör detta 2-3 gånger i veckan så kommer du se jätte fina resultat:)

Du kan även varannan dag:

*Blanda 1 tesked bakpulver med tillräckligt med vatten för att uppnå en krämig pasta. Använd denna pasta för att borsta tänderna, skölj och borsta igen med din tandkräm.

Efter ett par veckor, borsta med bakpulver 1 gång i veckan,  Detta beror på,  bakpulver kan skada emaljen på tänderna om det används för ofta


 (GLÖM INTE ATT BORSTA TÄNDERNA EFTER DU BEHANDLAT TÄNDERNA MED JORDGUBBAR ELLER BAKPULVER!)




Så för er som vill ha vita tänder med naturliga ingredienser,  testa detta sweethearts…..


Så nu blir det Fredagsmys:)



Bamse kramar på er Darlingssss







1 kommentar:

  1. Absolutely gorgeous look!! Kan du berätta för mig vilken foundation, rouge, och läppstift du bär? kan du börja med att göra video tutorial på produkter och tips du brukar skriva om???

    SvaraRadera