tisdag 2 oktober 2012

*Shop til you drop


Världens största shopping festival kommer vara i Dubai från 3 januari till februari 3, 2013 då Dubai brukar ha 2 stora shopping festivaler varje år. "mer info"
Den kända festivalen har välkomnat mer än 42 miljoner besökare sedan 1996 med en total besökare spenderar mer än "27 billion dollar" som dem sa på tv igår.
Den internationellt hyllade Dubai Shopping Festivalen  kommer att löpa från 3 januari-3 februari 2013, Dubais regering är dem som organiserar den berömda händelsen.

Temat för  denna gång kommer vara runt temat "Dubai på sitt bästa", som bygger på det faktum att under de 32 dagarna av festivalen kommer  Dubai presentera det bästa av allt den har att erbjuda, måla staden i en festlig stämning med en unik blandning av shopping, rea priser, kampanjer och rolig underhållning. Jag själv tycker redan Dubai är en shopping destination men under denna festivalen kommer det vara bästa shopping destinationen du kan åka till.

 Mer än 70 av stadens  gallerior kommer att delta , med fynd, kampanjer, försäljning och specialerbjudanden och massa tävlingar, allt från bilar till smycken till kontanter.
Shopping under denna festival varar dag och natt med den mycket populära ”Night Souk”, ursprungligen infördes 2003, återvänder för ytterligare ett år, så JA du kommer kunna shoppa mitt på natten och självklart ingen sömn för den som är här på semester då det händer något nytt och spännande  varje timme .
Även konserter med lokala och internationella musiker, internationella konstnärer, akrobater, dansare m,m. För dig som gillar att titta på fyrverkerier, kommer även få se mycket av det under festivalen.

Och det bästa MODE, MODE OCH LITE MER MODE…….

 

Global Village kommer även öppnas igen, verkligen en plats värd att besöka.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar