måndag 21 oktober 2013

*My Eyelashes Love Talika*



Jag tänkte tipsa er om en produkt jag inte kan vara utan till mina ögonfransar, och det är Talika Lipocils Expert.

Många tjejer tror inte på ögonfransnäring, men Hallelujah för Talika för det fungerar verkligenJ




Det är jätte viktigt att ta hand om sina ögonfransar, då man ofta glömmer bort att ögonfransarna också behöver återfuktas, då vi sliter mycket på ögonfransarna när vi använder mascara eller tar bort mascaran och  när vi tvättar ansiktet och torkar ut ögonfransarna av vattnet.


Du kommer få naturligt längre och fylligare ögonfransar.  Det tar ca 1 månad innan du ser resultat jag skulle rekommendera att du använder den 2 gånger varje dag och ser till att få produkten på ögonfransarna från roten och hela längden. Jag personligen missbrukar den då jag köper en varje månad, men den ska hålla normalt flera månader, men jag brukar sitta på kvällen och lägga på flera lager utav den, man får inte bättre resultat av det, men jag ser en fin böjning. Jag använder aldrig en ögonfransböjare då det är skadligt för ögonfransarna och jag får många frågor vilken ögonfransbörjare jag använder, det är Talika helt enkeltJ



Helt utan biverkningar och kan användas hur länge man vill. Själv så kan jag inte vara utan Talika och ser till att den alltid finns hemma. Jag kan verkligen se skillnad när jag är utan den, då blir mina ögonfransar jätte ledsna, jag har testat Revitalash som många älskar och verkligen fungerar på vissa, men på mig var den inte så bra då jag fick jätte långa ögonfransar men direkt efter jag slutade med den så tappade jag jätte mycket av mina ögonfransar och det händer inte med Talika.


Men det är också en bra produkt, det gäller att hitta det som är bäst för sig själv.


Talika har även enTalika Eyebrow Lipocils Ögonbrynsgel” som är super för er som vill få snyggare ögonbryn. Jag fick använda den ett tag men jag fick tillbaka mina ögonbryn som dem var innan jag började plocka i sönder dem stackars ögonbryn när jag var yngreJ



 Talika Lipocils Expert har en jätte bra dubbel applikator gjord av en mascara borste och en gul svamp applikator. Använd svamp applikatorn för att applicera produkten  i roten på fransarna, använd sedan borsten för att få produkten på längden
























Talikas historia:


All stories begin with a myth ... Do you know the word "serendipity"?
Serendipity is a discovery made by chance by a combination of circumstances.
Our story begins here, by an unexpected discovery.

In 1948, a young doctor eye specialist in Hospitals of Paris, named Danielle Roches treated war wounded severely burned at eye level. Bactericidal cream it made with plant extracts show very specific properties. In addition to treating injuries, this cream applied to the eye area, has a surprising side effect: to significantly boost the growth of eyelashes and eyebrows of his patients.
This discovery is the basis of our society. In 1948, Danielle Roches created the company bearing his name, focusing on the beauty and growth of eyelashes and eyebrows. Over the years, millions of women, including many movie stars and models took advantage of the benefits of Talika Lipocils and became unconditional Talika brand. Talika today strives to bring this expertise and know-how for all women.






Jag hoppas ni får en underbar måndag!!:)  Bamsekramar på er







13 kommentarer:

  1. Låter riktigt bra! gillar du den under mascaran också?? får man extra skydd då??

    gillar verkligen din blogg och du borde verkligen blogga mer:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du skyddar dina ögonfransar extra och fungerar super bra under mascaran och blir som en primer under.

      Jag brukar alltid rekommenderar att man alltid ska använda en primer under sin mascara!

      Kramar på dig

      Radera
  2. Jag undrar lite om dina åsikter angående Clarisonics, du vet maskinen som ska göra underverk? Läst så mycket bra om den! men som alltid vill jag höra din syn på saken ;) Ha en bra kväll

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig blogg!! Hamnade här av en slump när jag satt o sökte på ad man skall handla i Dubai, jag reser dit med en vännina i nästa vecka. Fick ju naturligtvis lite frågor av varierande saker :) 1. Finns det parfym i Liposils? jag har jätte problem med mascaror som innehåller parfym så jag har inte vågat prova näring fast jag skulle behöva det! 2, jag har senaste tiden börjat märka att det är svårare med ögonskugga när jag får mer rynkor/hängande ögonlock har du några tips på vad man skall tänka på samt även bra produkter? 3. jag är handväskefreak.... har en hel del äkta väskor men även upptäckt att många fejk har bättre kvalitet än om jag köper vissa andra väskor för några hundringar i vanliga affärer, hur är kvaliten på fejkväskor i Dubai och något speciellt ställe du rekommenderar som har bättre kvalitet på fejk? tyvärr ska vi bara vara 3 dagar i Dubai sedan sol bad o dyk i Ras al Khaimah 5 dagar, börjar ångra mig när jag ser allt som finns i Dubai.. Men behöver lite vila efter allt jobb :) Än en gång, underbar blogg!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Gulliga Carina

      Tusen tack! och tack för att du besöker bloggen:) Gud vad roligt med en resa to my second home! Du kommer fall in lovehoppas jag i alla fall.

      När det kommer till Talika tycker jag verkligen att du ska testa den, den är den mest “naturliga” som jag har provat och den är billigare än dem flesta andra ögonfransnäringar på marknaden. Många andra näringar är väldigt starka och dem ger biverkningar som mörka ringar under ögonen, röda ögon, men Talika har jag aldrig hört har dessa biverkningar. Hoppas du testar den!

      Och till din fråga med ”rynkor/hängande ögonlock” så skulle jag vilja tipsa dig om
      “Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, Anti-Aging”

      Jag personligen älskar att använda primer runt ögonen för att få ett jämnt resultat och även se till att din ögonskugga inte fastnar i linjer och håller hela dagen och även när du är ute och dansar:) Just denna primer är super FAB eftersom det hjälper till att bekämpa "åldrandet"! Du kan även använda den på dagar då du bara vill bära concealer och inget annat, den tar bort det röda på ögonlocken och jag själv brukar alltid applicera lite under ögonen under min concealer, riktigt snyggt!

      Jag tror du kommer gilla den, nu är det så att jag inte kan se dig så vet inte exakt, men denna är grym och nu när du ska till UAE så köp den där då märket inte säljs i Sverige. Sedan har dem även ögonskuggor som är riktigt bra och populära över hela världen speciellt deras NAKED palleter!

      Sedan kan du hitta många märken som har ”anti aging smink” som ger dig en Creaseless look. Jag vill även tipsa dig om en concealer från Benefit ”Fake up” som är sjukt bra för dem som har linjer runt ögonen då den innehåller mycket fukt och fastnar inte i linjer och väldigt lätt att jobba med, Pigmentet i denna concealer är insvept i ett lager av vitamin E och som ger näring och skyddar den känsliga huden runt ögonen , men också att den inte går in i linjer och rynkor, du ska hålla dig borta från torra concealers, istället testa concealer som denna som innehåller fukt, Men när du först använder den kommer du se att den lägger sig kanske lite fult! Så det du ska göra är att ta en svamp ”beautyblender” och dutta på den! ”stippling tekniken” ta inte för mycket på .
      Kolla in den även i Dubai, besök tjejerna på Sephora i Dubai mall. Sen hittar du smink märket ”illamasqua” i Dubai som jag tycker du ska titta på.

      Viktigt att du tänker på vad du använder under din ögonskugga!
      1, bra ögon kräm
      2, Primer
      3, bra concealer
      3, Ögonskuggor som är bra för dig, tex Benefit har Creaseless ögonskuggor.

      När det kommer till väskor så är det lite svårt jag personligen älskar väskor och har i mina dagar jobbat my ass off ibland för köpa en speciell väska. Är BIG FAN av vissa märken. Så jag har jätte svårt för falska väskor, jag har verkligen ögon för det och tål dem inte, tro mig hur bra dem än är gjorda kan man se att dem inte är riktiga. Men då det är billigare i Dubai med shopping så tror jag ändå att du kan hitta riktigt läckra väskor för väldigt bra priser.

      Du har Dubai mall som du inte får missa när ni åker till Dubai, där du har Bloomingdales, Debenhams, Galeries Lafayette m,m där dem har MASSOR AV VÄSKOR från olika märken, märken som inte finns i Sverige eller Europa:)

      Jag tror ni kommer få det riktigt härligt, men jag tror med 100% att ni kommer tycka att ni var i Dubai för få dagar. För det finns så mycket att se, men ni kommer älska Ras al khaimah, du hittar riktigt bra spa och bad
      Men glöm inte att i Dubai hittar du även jätte fina stränder som JBR som du inte får missa och man kan hyra en båt och partaja på så ser du Palm Jumeirah och marinan och jbr, på ett unikt sätt, något min man ofta gjorde var att hyra båt med sina vänner verkligen riktigt roligt och ni får se massor ifall ni åker genom marinan och ut på palm ön.

      Men jag hoppas du "fall in love" och får en underbar semester kramar på dig!

      Radera
  4. riktigt vacker bild! jag undrar ifall du färgar håret? älskar din färg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Nej jag färgar inte, bara tonar håret

      Radera
  5. Beställer du från nätet??? vilken sida???

    SvaraRadera
  6. Det känns att du verkligen kan din grej, varför bloggar du inte mer! och kanske mer om dig och mer om vardagen osv! och kan du lägga in kändis tips! vilka produkter du använder på andra osv?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej
      Jo du det är något jag brinner för och älskar det jag gör och gjort inom skönhet! just nu har jag tagit en break! men kommer åka ner när det blir lite lugnare, det är mycket jag inte kan skriva på bloggen och då är det svårt att skriva om vissa saker.
      Plus jag vill blogga mycket, då jag skulle kunna skriva 100253 inlägg per dag, då jag har så mycket jag kan dela med mig till er, men när det kommer till privat så håller jag det för mig själv sålänge:), jag har världens finaste hubby, men det behöver jag inte skriva på bloggen då han redan vet att jag älskar honom till månen och tillbaka, detta är en blogg med tips och annat smått och gott... Men självklart ska jag bli bättre på att skriva inlägg promise:)

      Kramar på dig/ ha en underbar dag

      Radera
  7. Vilken BB kräm är bäst???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Utan tvekan så skulle jag säga "GUERLAIN
      Lingerie De Peau BB Cream SPF 30"

      Jag har provat alla BB krämer som finns och just denna var en stor favorit som gör det den ska göra.
      Den innehåller SPF 30, finns i två nyanser. Den återfuktar, korrigerar färg och ger en fin hudton.

      Hope you like it:) kramar

      Radera