torsdag 14 februari 2013


5 Super frukter som ger dig en vacker ”Glow” till din hud




1. Bananer! Det trodde ni inte va?! Men bananer är rika på vitamin A, B och E och fungerar som en anti aging för din hud, plus det är gottJ 

2. Citroner, och då menar jag juicen du får från citroner, saften är rik på C-vitamin som kommer att hålla din hud vacker, jag brukar när jag inte är för lat, dricka ett glas varmt vatten med en sked honung och citron 30 min innan frukost, varje morgon så agerar den även som en detox för huden.

3. Äpplen!!! En väldigt stor anti-aging försvarare eftersom den innehåller ”kollagen” som bromsar hudens åldrande och bra för magen och ni vet det som är bra för magen är även bra för huden
Äpplen hjälper till att strama upp huden och stimulerar blodcirkulationen till hudytan en annan bra egenskap är att äpplen är fulla av vatten och äta dem kan hjälpa till att hålla huden fuktig och mjuk. skalet på äpplet är där de flesta av de näringsämnen i äpplet finns, särskilt de näringsämnen för huden, så skala inte ditt äppleJ


4. Papaya! Inte något jag äter så ofta, men papaya frukten är rik på antioxidanter och innehåller en speciell enzym som kallas ”papain” som kan döda,  döda celler och bota hud föroreningar som kan drabba huden.
Om du vill förbättra din hud, lindra matsmältningsproblem eller skydda dina ögon är några av massor av fördelarna med att äta papaya, så inte bara får du en vacker "glow" på huden utan den hjälper till med annat som är viktigare än utsidan, insidans hälsa.

5. Mango! Som är en stor favorit, så gott! Men det är en bra källa till vitamin A och rik med antioxidanter och återställer elasticiteten i huden. Mango är även utmärkt källa till betakaroten, som omvandlas till vitamin A i kroppen.

”Litet tips: för er med lätt acne applicera mosad mango  på huden i cirka 10-15 minuter och sedan tvätta bort det.”

Andra källor till betakaroten:  Morötter, sötpotatis, aprikoser m,m


Nu börjar det bli alldeles för sent för mig... God natt och sov gott på er! också bra för dig, SÖMN:)            Förresten Happy Valentine!!!!!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar