lördag 14 juli 2012

Oljig T Zon------ And needs help?




*Prep+ Prime transparent finishing powder & Magiska Make up borsten*

Ska inlägget handla om ett superman puder som verkligen lämnar huden matt och fräsch

Kan inte vara utan den, även perfekt att lägga lite under ögonen efter din concealer för att fixera din concealer och den håller din concealer och foundation på plats hela dagen.

Pudret är en silkig puder som är osynlig på huden och även killar kan borsta lite på näsan med den då den inte ger någon färg. Den minskar glans samtidigt som porer, linjer och ojämnheter minimeras. Finns i en färg som passar alla nyanser, även väldigt mörk hud kan använda pudret.


Pudret används även på många fashion shows och används av många kändisar då dem behöver den matta looken för bilder, konserter m,m. Jag har inget negativt att säga om produkten, kanske att den borde vara större.

Använd pudret med en stor puder borste för lägga på din Tzon eller över hela ansiktet och en sminksvamp för att lägga pudret under ögonen.

Borsten  som jag rekomenderar, som även kallas stippling brush eller Duo fibre brush, är en borste du kan använda till allt möjligt. Håren är svarta och vita, de svarta är get och de vita är syntet. 187:an är perfekt till mycket, bland annat att applicera färgstarka rouge med. Du kan även använda den till din foundation för en naturlig look. Du kommer älska denna borste helt enkelt.
Behöver inte skriva mer om hur bra borsten är då den är super populär letar du efter en ny så titta på denna hos Mac.

 


Ha världens bästa helg och ta hand om er sötaste

3 kommentarer:

  1. Snygg blogg sötis!

    va gärna med och tävla om veckans blogg hos mig!
    en blogg som har ca 500-800 besökare!!
    http://hannaasalomonsson.blogg.se/2012/july/veckans-blogg.html#comment

    SvaraRadera
  2. ska springa och köpa detta puder...

    SvaraRadera